ur ett annat perspektiv

hur du kan se dina tidigare liv

Kategori: övernaturligt

Har forskat rätt mycket om ämnet "tidigare liv" och hittade ett sätt man kan kolla vem man var förut, skulle du våga det? Jag har tänkt rätt mycket på om man verkligen ska göra det för jag vet redan att det spökar i mitt hus och det är jag rätt van med. Men just att man ska stå i badrummet, helt kolsvart, ha ett värmeljus som flammar i mörkret och stå och stirra rätt in i spegeln på sig själv, vem vet vem eller vad man skulle få se.


Men vill du och vågar dig på att testa det här så gör du såhär.
- Ta ett sterainljus, storlek eller färg spelar ingen roll.
- Ställ dig i badrummet eller i något annat rum som kan bli kolsvart.
- Tänd stearinljuset och ställ dig framför spegeln. Håll ljuset i högra handen!
- Titta på ditt ansikte i spegelbilden. Håll ljuset högt upp så att du ser ditt ansikte tydligt. Se nu djupt och stilla in i vänster öga, koncentrera dig på pupillen och ha ögat så stilla du kan. Med ditt högra öga ska du samtidigt ha koll på hela ditt ansikte.
- Andas nu lugn och skönt och bara var i din djupandning. Fortsätt hela tiden att titta in i ditt vänstra öga, samtidigt som du håller koll på hela ansiktet i spegelbilden. Successivt kommer nu ansiktsbilder från tidigare liv. Kanske har du varit en man utan tänder? Eller en kvinna med vårta på näsan? Kanske ser du ett barn? Ibland stannar en ansiktsbild kvar lite längre. Ibland växlar det fortare mellan olika ansikten.

Det du upplever är en resa i dina tidigare liv och utseenden.



Så best of luck och berätta gärna vad ni såg om ni provade ! :) och säg till om ni vill att ja ska skriva om nåt speciellt eller har några ideer till bloggen :)


(bilden är lånad från google och infot från tidningennara.se)

Kommentarer

  • heeeeeje säger:

    hej hej, gå in på dayview :(

    2013-03-11 | 01:03:12

Kommentera inlägget här: