ur ett annat perspektiv

zombies

Kategori: övernaturligt

VERSION AV DE DÖDA WALK Toraja


MO - Kroppen att köra, inte bara en berättelse om Mamasa . Uppenbarligen Toraja det finns några liknande historier. Här är historien om en bloggare , hans erfarenhet tittar döda män som gick.
de ursprungliga Toraja folket, jag ofta tillfrågad av teman2 om den unika kulturen i Tana Toraja, särskilt om fenomenet av döda män som gick. Själv född och uppvuxen i Tana Toraja, så jag vet om seder och kultur i Tana Toraja, även om ingen övergripande kontroll av ursprung och allehanda skit inhemska Toraja.
Historien om döda män som gick har funnits sedan urminnes tider. hundratals år sedan sägs vara inbördeskrig i Tana Toraja som väst Toraja Toraja krig mot öst. kriget besegrades västerländska Toraja människor på grund flesta av dem dödades, men det kommer en tid hem till sina byar i hela västvärlden Toraja liket körs medan öst Toraja även om endast ett fåtal dödades, men de bar kroppar sina döda släktingar, eftersom scenen Striden anses serien. i efterföljande generationer Toraja människor begraver ofta sin kropp på ett sätt den kör sin egen kropp till graven.
Fenomenet "vandrande lik" som jag själv har sett det personligen. Händelsen inträffade omkring 1992 (min nya 3: an). vid den punkt i min by finns det en som heter Pongbarrak vars mor dog. som Toraja traditionell begravning organen inom indirekt men fortfarande måste gå igenom den vanliga liktåget (skyltar solo). tidpunkt då de hade tvättat kropp moderns placeras på en säng i en särskild avdelning innan de tas i kistan. Den tredje natten hela familjen samlades för att diskutera hur begravningen processionen kommer att hållas senare. Jag satt på verandan rådde barnen att vara som att gå tillbaka och tillbaka. men efter mötet avslutats (ca 10 pm), plötsligt var det rörelse i huset där vissa mammor skriker. på grund av nyfikenhet försökte jag se in i hemmet och de kära döda män gå ut ur rummet, bara jag och teman2 pengar Jag skrek hysteriskt och sprang ner för trapporna. Jag sprang och fick min pappa sa, hysterisk av rädsla. efter att jag blev omedelbart tas av sin far att komma hem och jag vet inte vad som hände härnäst. Nästa dag händelsen var tydligen ganska upphetsad diskuteras av medborgarna och den information som jag har hört att Pongbarrak att göra det. skrev han påstås bedrägligt för att skämta vid middagen.
I nuvarande ålder är mycket ovanligt person som sätter Toraja fallet även om det finns många generationer som har sådan kunskap. men fortfarande ofta mempraktekkannya hos djur som kycklingar eller bufflar urkärnade i en bruten nacke. Djur som buffel och flådda hans habispun huvudet i bitar, kan det vara igång stark, det framfart här! Besök: Mamasa Walking Dead ritualer Toraja Walking Corpse

Kommentarer


Kommentera inlägget här: